catdeluxe@catdeluxe.dk

Lidt om os selv:

 

Vi har et lille hyggeligt stueopdræt ved navn ”Catdeluxe” som består af familien:

 

  • Martine som er kontorassistent.
  • Lars som arbejder i Norge på boreplatform.
  • Vores børn er flyttet hjemmefra.

 

Vi bor lidt uden for Esbjerg i Fourfeldt, Blomsterparken 76, hvor vi har en stor aflukket have hvor kattene kan gå frit eller komme i løbegård.

Vi har haft almindelige huskatte hele vores liv, men i 1999 besluttede vi os for, at nu skulle vi have en racekat, og fandt så ud af, at Briten passede perfekt til vores temperament og familie. Vi får ca. 1-2 kuld killinger om året.

Vi synes, det kunne være spændende, at få killinger, og det er bestemt heller ikke sidste gang. Det har været en kæmpe oplevelse, at se de små vokse op og blive til nogle dejlige tillidsfulde katte som de nye ejere er tilfredse med.

Vi lægger stor vægt på, at de er med i dagligdagen og kan gå frit rundt i hele huset og være med til alt, at de får så meget omsorg og opmærksomhed som muligt, så de bliver nogle trygge og tillidsfulde voksne katte. Vi vil gerne følge vores killinger, så vi kan se de falder godt til i deres nye hjem. Vi står også gerne til rådighed med hjælp eller råd, hvis de nye ejere har brug for det.

Alle killinger bliver solgt med stamtavle, kontrakt, de skal være 12 uger gamle, chippet, vaccineret, orme- og loppebehandlet.

Vi er medlem af Katteklubben som hører under hovedorganisationen Felis Danica samt BB-klubben.

 

Kontakt os på catdeluxe@catdeluxe.dk

catdeluxe@catdeluxe.dk